Caresheet

De BSN heeft een caresheet voor Sugargliders gemaakt. Deze caresheet is bedoelt als document voor mensen die een Sugarglider aanschaffen. Uiteraard kunt u als eventuele toekomstige of al bestaande sugarglider houder deze caresheet downloaden.

Maar we willen vooral de (hobby)fokkers, handelaren en verkopers van Sugargliders vragen deze caresheet te downloaden, printen en aan de kopers / nieuwe eigenaren van Sugar Gliders mee te geven.

Het is zeer belangrijk dat nieuwe eigenaren weten hoe ze deze prachtige dieren goed moeten verzorgen. 

De caresheet bevat basis informatie over het verzorgen van Sugargliders. Voor verdergaande informatie kunt u kijken op het Sugarglider gedeelte van deze website.

 

     Klik op CARESHEET om het bestand te downloaden   

 

 

Aanschafsheet

Ook hebben we voor mensen die er over denken sugargliders te nemen een aanschafsheet gemaakt. Hierin zijn de voor- en nadelen van het houden van sugargliders besproken. Ook worden een aantal richtlijnen gegeven aan de hand waarvan men zelf kan bepalen of men geschikt is om sugargliders te houden.

     Klik op AANSCHAFSHEET om het bestand te downloaden   

 

 

De caresheet en de aanschafsheet zijn in downloadable PDF-formaat. Om PDF bestanden te kunnen openen heeft u een Adobe Acrobar Reader 4.0 of hoger nodig. Als u deze software niet heeft, kunt u dit gratis downloaden via onderstaande button.